Project:  Pascoe Vale House – A fresh approach to Vintage

Location: Pascoe Vale, Melbourne
Client: Young family
Builder: E.A Constructions
Status: Work in Progress (Commenced April 2015)

Role:  Concept design, finishes & fittings, joinery design

Project: Interior Design in a tiny existing single story Art Deco brick veneer house in Pascoe Vale, originally built for a WWII war veteran, which is currently undergoing extensive structural renovations to suit a young family. The design brief is to design a light, bright family bathroom & laundry, and to provide colour & finishes advise for a new kitchen, for a renovation that was already in construction.

See my posts on the PlanningConcept Stages

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s