Interior Design in a tiny existing single story Art Deco brick veneer house in Pascoe Vale, originally built for a WWII war veteran, which is currently undergoing extensive structural renovations to suit a young family. The design brief is to design and document a light, bright family bathroom & laundry. This client also requested advise on colour & finishes for a new kitchen, for a renovation that was already in construction.

Location: Pascoe Vale, Melbourne
Client: Young family
Builder: E.A. Constructions
Status: In Construction

Refer to About to see how I can help You.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: